Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karpuz çekirdeği görmek

Rüyada karpuz çekirdeği görmek

Rüyada karpuz çekirdeği görmek iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada karpuz çekirdeği gördüyseniz:

  • Sizi sevmeyen birisi çevrenizdedir.

Rüyada çekirdekli karpuz yemek sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına inanılır.

Rüyada karpuz çekirdeği görmek büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, kazançlı olacağı işlere gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına inanılır.

Rüyada karpuz çekirdeği ayıklamak ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada çekirdeksiz karpuz yemek ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada çekirdekli karpuz görmek sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bol çekirdekli karpuz görmek kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çekirdek satmak kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kabak çekirdeği yemek görmek büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments