Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıbleyi bulamamak

Rüyada kıbleyi bulamamak

Rüyada kıbleyi bulamamak işlerin toparlanacağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kazanç kapılarının kapanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, eve huzur dolacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına delalettir.

Rüyada kıbleyi bulamamak gördüyseniz:

  • Bir haber gelebilir.

Rüyada kıbleyi bulamamak büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalettir.

Rüyada kıbleye arkasını dönerek namaz kılmak daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, bolluk ve bereket geçireceğine rivayet eder.

Rüyada kıbleye yönelmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, geçim sorunuyla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıblenin değiştiğini görmek kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kıbleye ters dönüp namaz kılmak büyük sorunlarla boğuşulacağına, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada kıbleye karşı namaz kılmak hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına alamet eder.

Rüyada kıbleyi şaşırmak makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada kıblenin tersine namaz kılmak yüceltileceği sözler duyacağına, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments