Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada terlik kesmek

Rüyada terlik kesmek

Rüyada terlik kesmek kimse ile tartışmayacağına, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, hem yıpranacağına, bunun için Allah’a şükredeceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada terlik kesmek gördüyseniz:

  • Alışveriş yaparken biraz daha cömert davranabilirsiniz.

Rüyada terlik kesmek prestij kazanılacağına, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına inanılır.

Rüyada boklu terlik görmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, ferah bir eve geçileceğine yorulmaktadır.

Rüyada rengarenk terlik görmek işinde yükseleceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah terlik kaybetmek çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada terlik tekini kaybetmek işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada açık terlik görmek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına delalettir.

Rüyada beyaz terlik görmek onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı renkli terlik görmek geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, yeterli kimse haline geleceğine, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments