Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye terlik vermek

Rüyada ölüye terlik vermek

Rüyada ölüye terlik vermek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada ölüye terlik vermek gördüyseniz:

  • Evinizi ya da ailenizi ilgilendiren konularla ilgili girişimlerinizi daha fazla bekletemeyebilirsiniz.

Rüyada ölüye terlik giydirmek zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, manevi mutluluğu tadacağına, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine işarettir.

Rüyada ölüye terlik vermek gözyaşının kuruyacağına, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada ölünün terliğini görmek rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüden terlik almak yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah deri terlik görmek bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada terlik kaybolmak zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına yorulur.

Rüyada terliği suya düşürmek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine işaret eder.

Rüyada dar terlik giymek bununla kalmayarak iflas edeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments