Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boklu peçete görmek

Rüyada boklu peçete görmek

Rüyada boklu peçete görmek kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, geri plana düşeceğine, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boklu peçete gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların, verilmiş ya da verilecek sözlerin veya evrak işlerinin ileride hiçbir sorun yaşanmayacak şekilde detaylandırılarak ele alınması gerekiyor.

Rüyada boklu peçete görmek tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine tabir olunur.

Rüyada dantel peçete görmek işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada havlu peçete görmek sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, kulluk derecesinin artmasına tabir olunur.

Rüyada temiz peçete görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, mal ve para biriktireceğine delalet eder.

Rüyada beyaz peçete vermek sevdiği bazı kişileri kıracağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine delalettir.

Rüyada sümüklü peçete görmek çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kağıt peçete görmek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, kötü giden işlerin düzeleceğine, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına yorulur.

Rüyada ıslak peçete görmek üzüntülerin günden güne artacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments