Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boklu tuvalet yıkamak

Rüyada boklu tuvalet yıkamak

Rüyada boklu tuvalet yıkamak sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada boklu tuvalet yıkamak gördüyseniz:

  • Tüm paranızı harcamanız sıkıntı yaratabilir.

Rüyada boklu tuvalet yıkamak işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, kötü kimselerin ağına düşeceğine inanılır.

Rüyada tuvalette insan boku görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada tuvaleti boklu görmek sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına tabir olunur.

Rüyada tuvalette bokunu görmek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, başarılarının eksilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada tuvalette insan boku temizlemek eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, şansının ve bahtının açık olacağına rivayet eder.

Rüyada tuvalete bokunu yapmak çok iyi şeylere, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, hakkında iyi yorumlar yapılacağına işaret eder.

Rüyada boklu tuvalet temizlemek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tuvalette boka basmak kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments