Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böğürtlen koparmak

Rüyada böğürtlen koparmak

Rüyada böğürtlen koparmak zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, tatsız durumlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına delalettir.

Rüyada böğürtlen koparmak gördüyseniz:

  • Hemen hemen her alanda aldatılmaya açıksınız.

Rüyada böğürtlen koparmak uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına işarettir.

Rüyada böğürtlen topladığını görmek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına işarettir.

Rüyada dalından böğürtlen yemek ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine delalettir.

Rüyada olgunlaşmamış böğürtlen yemek toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil böğürtlen görmek faturaların biriktikçe birikeceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada böğürtlen yemek görmek geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına delalettir.

Rüyada çilek ve böğürtlen yemek sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çilek ve böğürtlen görmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, işlerin sarpa saracağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments