Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böğürtlen topladığını görmek

Rüyada böğürtlen topladığını görmek

Rüyada böğürtlen topladığını görmek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, yeni iş fırsatları yakalayacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, seyahatlere katılacağına, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada böğürtlen topladığını gördüyseniz:

  • Kendinize olan saygınızı ya da öz güveninizi yitirmemek için bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir.

Rüyada böğürtlen toplamak ve yemek zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine işaret eder.

Rüyada böğürtlen toplamak yemek uzak bir yola gidileceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına rivayet eder.

Rüyada böğürtlen topladığını görmek rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, doktordan doktora koşturacağına işarettir.

Rüyada siyah böğürtlen toplamak gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine yorulur.

Rüyada böğürtlen yemek ve toplamak sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada böğürtlen tarlası görmek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, gönül kapılarını açacağına rivayet eder.

Rüyada böğürtlen görmek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı böğürtlen yemek hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, mesleğinde atılım yapacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments