Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğulmaya çalışılmak

Rüyada boğulmaya çalışılmak

Rüyada boğulmaya çalışılmak maddi ve manevi olarak destek göreceğine, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına işarettir.

Rüyada boğulmaya çalışılmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda frene basmak veya bazı konuları ısrarla zorlamaktan vazgeçmek zor olsa da, denemeniz gerekiyor.

Rüyada boğulmaya çalışılmak bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, keyfinin kaçacağına rivayet eder.

Rüyada üzüm çalıp yemek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada saatinin çalındığını görmek istediği oranda da eğleneceğine, kötü kimselerle karşılaşamayacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada bileziklerin çalındığını görmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada kendi arabanın çalındığını görmek yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada halıların çalındığını görmek kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada silahla vurulmaya çalışılmak büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada cep telefonunun çalındığını görmek hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments