Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saatinin çalındığını görmek

Rüyada saatinin çalındığını görmek

Rüyada saatinin çalındığını görmek karasızlık yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada saatinin çalındığını gördüyseniz:

  • Ara sıra coşacak olan duygularınız sizi etkileyecek.

Rüyada çalışmayan saat görmek hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada saatinin çalındığını görmek hayatının bir anda allak bullak olacağına, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına inanılır.

Rüyada saatin çalındığını görmek hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çalışan saat görmek tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına işarettir.

Rüyada çalı görmek ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, büyük sıkıntıları olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin çalıştığını görmek toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına delalet eder.

Rüyada arabanızın çalındığını görmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, işlerinin bir anda bozulacağına alamet eder.

Rüyada silahla öldürülmeye çalışılmak nefsini terbiye etmeyi bileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments