Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğazdan ameliyat olduğunu görmek

Rüyada boğazdan ameliyat olduğunu görmek

Rüyada boğazdan ameliyat olduğunu görmek aile bireylerinden birine iş kurulacağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boğazdan ameliyat olduğunu gördüyseniz:

  • Belli alanlarda istediğinizi alamayacağınız veya isteklerinizin gerçekleşmeyeceği konusunda net fikir sahibi olabilirsiniz.

Rüyada boğazdan ameliyat olduğunu görmek olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına tabir olunur.

Rüyada boğazdan ameliyat olmak hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada boğaz ameliyatı olmak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, durgun giden işlerin açılacağına, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada birinin boğazını sıktığını görmek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada birisi tarafından boğazlanmak böylece aynı hataları yapmayacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin boğazına bıçak saplamak çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine yorulur.

Rüyada başkasının boğazını sıkmak bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına delalet eder.

Rüyada boğazindan saç çikarmak mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments