Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın at görmek

Rüyada altın at görmek

Rüyada altın at görmek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, umutlarının tazeleneceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, gönlünce bir yaşamı olacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine yorulur.

Rüyada altın at gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insanın çevresiyle alakalı bir takım problemleri olabilir.

Rüyada altın renkli at görmek çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, o işi canlandıracağına, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altından at görmek neşesini kaçıracağına, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, kazancının da garanti ve sabit olacağına tabir olunur.

Rüyada atın altından geçmek doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, aldığı borçların katbekat artacağına işaret eder.

Rüyada altın at görmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın rengi at görmek rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, helal ekmek yiyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın sarısı at görmek kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Rüyada atın altında kalmak alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, sorunlarının biteceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine delalet eder.

Rüyada at ve altın görmek daha çok saygı ve destek göreceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments