Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böcekli pirinç görmek

Rüyada böcekli pirinç görmek

Rüyada böcekli pirinç görmek kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, işlerine verimin hâkim olacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına rivayet eder.

Rüyada böcekli pirinç gördüyseniz:

  • Gerçeklere bağlı kalmanız yanlış anlaşılmaları önleyebilir.

Rüyada pirincin içinde böcek görmek burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada pirinç içinde böcek görmek yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada pirinç pilavında böcek görmek maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada böceklenmiş pirinç görmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada böcekli pirinç görmek yarasını saracağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada pirinç ve bulgur pilavı görmek çocuk sahibi olunacağına, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına yorulur.

Rüyada yanmış pirinç görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına tabir olunur.

Rüyada şeker pirinç görmek işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments