Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böceklenmiş pirinç görmek

Rüyada böceklenmiş pirinç görmek

Rüyada böceklenmiş pirinç görmek şanslı günlerin kapıda olduğuna, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, masumluğunu ispat edeceğine, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada böceklenmiş pirinç gördüyseniz:

  • Güvensizlikler ilerlemenizi zorlaştırıyor.

Rüyada pirinç pilavında böcek görmek maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına işaret etmektedir.

Rüyada pirincin içinde böcek görmek ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine yorulur.

Rüyada böceklenmiş pirinç görmek ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, en pahalı evlerde oturacağına yorulmaktadır.

Rüyada böcekli pirinç görmek koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına alamet etmektedir.

Rüyada pirinç içinde böcek görmek kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pirinç makarna görmek tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada pirinç pilavı yemek onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada pirinçle dolma yapmak kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments