Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeker pirinç görmek

Rüyada şeker pirinç görmek

Rüyada şeker pirinç görmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada şeker pirinç gördüyseniz:

  • Hemen hemen her şeyi başarabilir konumdasınız.

Rüyada pirinç ve şeker görmek hayatını sürdürmekte zorlanacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine delalet etmektedir.

Rüyada şeker ve pirinç görmek kardeşlerin birlikte iş kuracağına, miras konularında sıkıntılar çıkacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada şeker pirinç görmek durgunlaşacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, zaaflarına kapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada pirinç madeni görmek borçlarının kapacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına işarettir.

Rüyada pirinç yere dökmek birçok iş kapısının açılacağına, deneyim kazanacağına, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına tabir olunur.

Rüyada pirinç pilavı yiyen birini görmek Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına rivayet eder.

Rüyada pirinç şehriye görmek onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, canının sağ olacağına işarettir.

Rüyada kuru pirinç görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, kötü yollara gireceğine, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments