Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böcek beslemek

Rüyada böcek beslemek

Rüyada böcek beslemek üzüntülü bir haber alınacağına, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, eline geçen malları tutamayacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine tabir olunur.

Rüyada böcek beslemek gördüyseniz:

  • Merak ettiğiniz konuları veya bazı entrikaları görmezden gelmemenizde ya da ertelememenizde fayda var.

Rüyada böcek beslemek hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ipek böceği beslemek hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine delalet eder.

Rüyada evde civciv beslemek mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, güç alacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına alamet eder.

Rüyada şahin beslemek hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde aslan beslemek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına işarettir.

Rüyada beyaz at beslemek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına işaret eder.

Rüyada küçük yılan beslemek rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada inek beslemek hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments