Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böcek atmak

Rüyada böcek atmak

Rüyada böcek atmak sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, büyük paralar kazanacağına, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, huzurlu, mutlu olacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına işarettir.

Rüyada böcek atmak gördüyseniz:

  • Değişmesi gereken konular var.

Rüyada böcek atmak karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına işaret eder.

Rüyada evden böcek atmak yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, istediği herşeye ulaşabileceğine, onu isyan noktasına getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada böcekleri atmak ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, ferahlayacağına, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına inanılır.

Rüyada üstünden böcek atmak maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada terlikle böcek öldürmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye delalet eder.

Rüyada parlak böcek görmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çeşitli böcekler görmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, büyük sıkıntılar içine gireceğine inanılır.

Rüyada hamam böcek öldürmek borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments