Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstünden böcek atmak

Rüyada üstünden böcek atmak

Rüyada üstünden böcek atmak kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, zorlukların son bulacağına, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine işarettir.

Rüyada üstünden böcek atmak gördüyseniz:

  • Ayın onbirine dikkat edin.Her ne yaparsanız işlerinizi planlı, programlı bir şekilde yürütmelisiniz.

Rüyada üstünden böcek atmak iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine alamet etmektedir.

Rüyada yatağın üstünde böcek görmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına işaret etmektedir.

Rüyada üstünde böcekler görmek bazı başka desteklere kavuşacağına, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının üstünde böcek görmek umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin üstünde böcek görmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, onu darda bırakmayacağına işarettir.

Rüyada halı üstünde böcek görmek sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yatak üstünde böcek görmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına rivayet eder.

Rüyada üstünde böcek görmek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments