Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada terlikle böcek öldürmek

Rüyada terlikle böcek öldürmek

Rüyada terlikle böcek öldürmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, bazen umutlarını yitireceğine, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, küslerin ve kırgınların barışacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, boş kuruntularla uğraşacağına tabir olunur.

Rüyada terlikle böcek öldürmek gördüyseniz:

  • Yeni karşılaşmalar, eski ilişkilerde hareketlilik veya geçmişe dönük ilişkilerde sorunların tekrar ele alınması türünde gelişmeler yaşayabiliriz ya da yaratıcılık gerektiren işlerde oldukça keyifli sonuçlar ortaya çıkabilir.

Rüyada terlikle böcek öldürmek evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, büyük zararlara uğrayacağına, aksi takdirde çaresiz kalacağına rivayet eder.

Rüyada terlik içinde böcek görmek kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, ziraat ve harmandan fayda görmeye alamet eder.

Rüyada böceği öldürmeye çalışmak bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, geçmişi unutup geleceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına işaret eder.

Rüyada karafatma böceği öldürmek yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine yorulur.

Rüyada öldürücü böcek görmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, sosyal hayatında da mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada böcek öldürmeye çalışmak maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, ün sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada ilaçla böcek öldürmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine rivayet eder.

Rüyada uçan böcek öldürmek ona kavuşacağına, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, haksızlıklara da karşı geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments