Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rahatsız olduğunu görmek

Rüyada rahatsız olduğunu görmek

Rüyada rahatsız olduğunu görmek kötü haberlerin alınacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, maddi olarak zarar edeceğine, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, engellerden kurtulacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada rahatsız olduğunu gördüyseniz:

  • Ani kararlar almaktan veya ani harcamalardan kaçınmalısınız.

Rüyada rahat doğum yapmak ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada rahatsız birini görmek bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada rahat olmak uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada rahat oturmak ruh sağlığının bozulacağına, dargınların barışacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üç harfliler tarafından rahatsız edilmek başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, hem yıpranacağına, hayal kırıklığı yaşamayacağına delalettir.

Rüyada güneşten rahatsız olmak kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına alamet eder.

Rüyada namaz kılarken rahatsız edilmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına alamet eder.

Rüyada rahat koltuğa oturmak işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments