Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıyık aldığını görmek

Rüyada bıyık aldığını görmek

Rüyada bıyık aldığını görmek sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bıyık aldığını gördüyseniz:

  • Kırmızı çizgileri geçmemekte fayda var.

Rüyada bıyık aldığını görmek iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına inanılır.

Rüyada kaş bıyık aldığını görmek sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına rivayet eder.

Rüyada bıyığını koparmak bazı kimselere haksızlık edeceğine, koyu sohbetler edeceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine işarettir.

Rüyada bıyık tüyü görmek eğlenceli günler geçirileceğine, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada kocayı bıyıklı görmek sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine alamet eder.

Rüyada bıyıkların çıktığını görmek sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada bıyıksız görmek çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, sorunların zor bir durum yaşatacağına, duygularının karşılıklı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ince bıyık görmek eşlerin boşanacağına, keyfinin olmayacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments