Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakal bıyık traşı olmak

Rüyada sakal bıyık traşı olmak

Rüyada sakal bıyık traşı olmak çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına alamet eder.

Rüyada sakal bıyık traşı olmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızı çok önemsemenize rağmen sizi yavaşlatıyorlarsa, bir şeyler yapmanız gerekebilir.

Rüyada sakallı bıyıklı bebek görmek şartlarının da zenginleşeceğine, Tövbe Edeceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sakal bıyık görmek kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına delalettir.

Rüyada sakal bıyık bırakmak kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada bıyık ve sakal görmek tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, zor bir dönem geçirileceğine işarettir.

Rüyada kendini bıyıklı ve sakallı görmek hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada sakal ve bıyık kesmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bıyıklı ve sakallı kadın görmek hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada bıyık sakal görmek huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, mutluluğunun da artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments