Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıyıklı olmak

Rüyada bıyıklı olmak

Rüyada bıyıklı olmak dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına yorulur.

Rüyada bıyıklı olmak gördüyseniz:

  • Maddi, duygusal ya da yaratıcı alanda büyümenize yardımcı olacak şekilde yönlendirilebilirsiniz.

Rüyada bıyığın beyazladığını görmek iflasın eşiğine geleceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gür bıyık görmek verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bıyıklı kadın görmek birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine alamet eder.

Rüyada bıyıklı bayan görmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bıyık kesilmesi görmek herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada bir bayanı bıyıklı görmek herkesi doğru yola çağıracağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına delalet eder.

Rüyada ölen birini bıyıklı görmek inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada oğlunu bıyıklı görmek partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments