Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneyi bıyıklı görmek

Rüyada anneyi bıyıklı görmek

Rüyada anneyi bıyıklı görmek kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, takdir toplayacak işler yapacağına, kendini yiyip bitireceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada anneyi bıyıklı gördüyseniz:

  • Belli bir kurum, kuruluş ya da otorite konumundaki kişilerle ilişkilerinizde olasılıkları iyi hesaplamanız gerekiyor.

Rüyada anneyi bıyıklı görmek sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine delalet eder.

Rüyada bıyık dökülmesi görmek kötülüğe uğramadan yaşayacağına, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, onu alkışlayacağına alamet eder.

Rüyada sakal bıyık çıktığını görmek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sakallı bıyıklı kadın görmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kocasını bıyıklı görmek karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada bayanı bıyıklı görmek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi bıyıklı görmek bereketli işler yapılacağına, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada bıyıklı balık görmek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments