Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini bıyıklı ve sakallı görmek

Rüyada kendini bıyıklı ve sakallı görmek

Rüyada kendini bıyıklı ve sakallı görmek yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, zararın telafi edileceğine inanılır.

Rüyada kendini bıyıklı ve sakallı gördüyseniz:

  • Başka insanların talepleri nedeniyle yavaşlayan veya nedensiz geçmişte kalan eski hedeflerinize ulaşabilmek veya işleri tekrar yoluna koyabilmek için bir değişiklik yapılması gerekiyor.

Rüyada sakallı bıyıklı bebek görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadında sakal bıyık görmek özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada sakal ve bıyık görmek yaptığı işten çıkarılacağına, eline geçen kazancı daha da arttıracağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bıyıklı ve sakallı kadın görmek yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sakal bıyık görmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına alamet eder.

Rüyada bıyık ve sakal görmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini bıyıklı ve sakallı görmek eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına yorulur.

Rüyada sakallı bıyıklı kadın görmek zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments