Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıyık kestirmek

Rüyada bıyık kestirmek

Rüyada bıyık kestirmek kem gözlerden ve nazardan korunacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada bıyık kestirmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kimseden gelebilecek olan bir teklifi kararsızlık yüzünden değerlendiremeyebilirsiniz.

Rüyada bıyık kestirmek kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada birinin bıyık kestiğini görmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin bıyık bıraktığını görmek hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bıyıkları tıraş etmek büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaş bıyık görmek sıkıntılarını atacağına, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada kadının bıyığının çıktığını görmek çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bıyığını düzeltmek sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına delalet eder.

Rüyada saç bıyık kesmek kişinin esenlik bulacağına, elindekini de bitireceğine, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments