Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bitmeyen sigara görmek

Rüyada bitmeyen sigara görmek

Rüyada bitmeyen sigara görmek ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, yaşamına renk geleceğine, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bitmeyen sigara gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için bazı fikirlerinizin revize edilmesi gerektiğinin farkına varabilir, çevrenizdeki kişilerle fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.

Rüyada bitmiş sigara görmek mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada bitmeyen sigara görmek bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine alamet eder.

Rüyada yemekte bit görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada bitmiş yemek görmek gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, keyfin ve geçimin kalmayacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine işaret eder.

Rüyada birinin başından bit toplamak çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına delalet eder.

Rüyada kedide bit görmek işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine delalettir.

Rüyada mavi bit görmek rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, sevilen birinin geleceğine, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına işaret etmektedir.

Rüyada hayvan üzerinde bit görmek kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments