Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi bit görmek

Rüyada mavi bit görmek

Rüyada mavi bit görmek malının üstüne mal ekleyeceğine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına alamet eder.

Rüyada mavi bit gördüyseniz:

  • Ne yapılacağı üzerine düşünerek zaman kaybetmek yerine artık harekete geçmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada mavi bit görmek yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada saçının içinde bit görmek çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına delalettir.

Rüyada bitmiş diş macunu görmek hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunu bitlenmiş görmek sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bit ayıklamak maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada kafada bit temizlemek her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına inanılır.

Rüyada ilişkiyi bitirmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına delalet etmektedir.

Rüyada annemin saçında bit görmek kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments