Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin başından bit toplamak

Rüyada birinin başından bit toplamak

Rüyada birinin başından bit toplamak hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine yorulur.

Rüyada birinin başından bit toplamak gördüyseniz:

  • Kendi kendinizi kandırarak belli konuları cazip hale getirmeye çalışıyor olabilirsiniz, değip değmediğini doğru hesaplamalısınız.

Rüyada birinin başından bit toplamak ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada başından bit toplamak deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada eşinin başında bit görmek bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada başından bit almak hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, büyük bir umutsuzluk duyacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının başından bit ayıklamak rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada başından bit öldürmek sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölünün başında bit görmek girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada baş biti görmek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, vefakar bir insan olunacağına, yaşamın daha kolay hale geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments