Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bitmiş sigara görmek

Rüyada bitmiş sigara görmek

Rüyada bitmiş sigara görmek emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bitmiş sigara gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız, yaratıcılık gerektiren işleriniz veya çocuklarınızla ilgili konularda yeni gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada bitmeyen sigara görmek hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, ağız tadına kavuşacağına, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine yorulur.

Rüyada bitmiş sigara görmek dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, kızı olanların da gelin edeceğine işaret eder.

Rüyada askerliği bitirmek ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada tuzun bittiğini görmek bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada askerlik bitirmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine delalettir.

Rüyada çok fazla bit görmek sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına delalettir.

Rüyada kendini bitli görmek kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada kafada bit sirke görmek yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, çok daha fazla mesai harcayacağına, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments