Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biber bitkisi görmek

Rüyada biber bitkisi görmek

Rüyada biber bitkisi görmek aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, duyguların karşılık bulacağına, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, iş hayatında terfi alınacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada biber bitkisi gördüyseniz:

  • Tavsiyeler aklınıza yatarsa, sizin için olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada yeşil biber bitkisi görmek işlerinin çok iyi olacağına, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine alamet eder.

Rüyada biber bitkisi görmek zarar etme riskini en aza indireceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine işarettir.

Rüyada domates bitkisi görmek borcunun çok olacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada saksıda yeşil bitki görmek huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada fasulye bitkisi görmek öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına işaret eder.

Rüyada yeşil fasulye bitkisi görmek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine delalettir.

Rüyada bitki çayı demlemek düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada mısır bitkisi görmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments