Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bitki çayı içmek

Rüyada bitki çayı içmek

Rüyada bitki çayı içmek kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, ticaretinin genişleyeceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, daha sevgi dolu biri haline geleceğine, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına inanılır.

Rüyada bitki çayı içmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda yetersiz kalan kişiler sıkıntı yaratabilir.

Rüyada bitki çayı içmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına işarettir.

Rüyada bitki çayı ikram etmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine yorulur.

Rüyada bitki çayı demlemek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine inanılır.

Rüyada bitki çayı görmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bitki çayı almak emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada bitki çayı yapmak eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, mutluluğunun artacağına, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına alamet eder.

Rüyada uzayan bitki görmek ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, keyfin kaçacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada toprakta bitki görmek torunlarına dahi yeteceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments