Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birşeyler yediğini görmek

Rüyada birşeyler yediğini görmek

Rüyada birşeyler yediğini görmek yeni girişimlerde bulunacağına, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, maddi kaynakların zarar göreceğine, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına delalet eder.

Rüyada birşeyler yediğini gördüyseniz:

  • Riskli görünen yeni fikirlerin olumlu sonuçları olabilir.

Rüyada susam yediğini görmek kısmetsizlik yaşayacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına rivayet eder.

Rüyada tandır ekmeği yediğini görmek ticaret ehli kişi olacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına tabir olunur.

Rüyada patlıcan yemeği yediğini görmek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada üzüm yedirdiğini görmek herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, pek az kazanç getireceğine delalettir.

Rüyada yağ yediğini görmek kulluk derecesinin artmasına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine zorla yemek yedirmek güzel günler yaşanacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına rivayet eder.

Rüyada tahin yediğini görmek ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, maddi zarar edeceğine işarettir.

Rüyada birine karpuz yedirmek yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments