Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahin yediğini görmek

Rüyada tahin yediğini görmek

Rüyada tahin yediğini görmek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, gönül gözünün açılacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, sürekli bağırıp çağıracağına işarettir.

Rüyada tahin yediğini gördüyseniz:

  • Hatta, bazı konularda sizden uzaklaşması anlamına gelebilir.

Rüyada tahin helvası yediğini görmek helal lokma yiyeceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tahin pekmez yediğini görmek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zarar etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada tahin yediğini görmek uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada fıstıklı tahin helvası yemek beddua ve ah alacağına, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutluluktan havalara uçacağına tabir olunur.

Rüyada tahinli pide yemek cesaretini yeninden toplayacağına, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına delalet eder.

Rüyada tahin görmek şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına rivayet eder.

Rüyada pekmez tahin görmek en önemli anlarda destek görüleceğine, manevi olarak huzur içinde olacağına, evlat sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada tahinli çörek yemek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, kendi işini kuracağına, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments