Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alta sıçmak

Rüyada alta sıçmak

Rüyada alta sıçmak elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine yorulur.

Rüyada alta sıçmak gördüyseniz:

  • Tembelliğinizi yenip hiç olmazsa önemli konulara gereken özeni göstermelisiniz.

Rüyada alta sıçmak günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapı önüne sıçmak aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılan sıçmak ağır günler geçireceğine, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine delalettir.

Rüyada yolun ortasına sıçmak hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına delalet eder.

Rüyada mısır sıçmak rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına yorulur.

Rüyada küvete sıçmak yeniden doğmuş gibi olacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağzına sıçmak başarılarının bir ömür süreceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, onların başarıları ile gururlanacağına işarettir.

Rüyada mutfağa sıçmak elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments