Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birkaç gelin görmek

Rüyada birkaç gelin görmek

Rüyada birkaç gelin görmek kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine alamet eder.

Rüyada birkaç gelin gördüyseniz:

  • İyimser duygular içinde hareket etmeye çalışınız.

Rüyada birkaç tane gelin görmek çok mutlu ve sevinçli olacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, işlerin daha kötüye gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada birkaç gelin görmek çok sıkıntı çekeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada birkaç kişi öldürmek huzur bulacağına, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada birkaç köpek görmek karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine alamet eder.

Rüyada birkaç tane kedi görmek kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, dostlardan zarar görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birkaç tane köpek görmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına tabir olunur.

Rüyada birkaç kişiyi öldürmek işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birkaç tane ölü görmek ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, sevilen birinin geleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments