Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biriyle yatağa uzanmak

Rüyada biriyle yatağa uzanmak

Rüyada biriyle yatağa uzanmak rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına, onlara hocalık edeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına işarettir.

Rüyada biriyle yatağa uzanmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişiklikleri herkesin bilmesi gerekmiyor.

Rüyada yatağa uzanmak hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, iş hayatında terfi alınacağına rivayet eder.

Rüyada yatakda uzanmak bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına inanılır.

Rüyada kızla aynı yatakta uzanmak sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına inanılır.

Rüyada biriyle yatağa uzanmak çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle yatakta uzanmak maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yatakta uzandığını görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yatakta uzanmak çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada çimenlerde uzanmak çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments