Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatağa uzanmak

Rüyada yatağa uzanmak

Rüyada yatağa uzanmak çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, sıkıntı çekeceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sevilen bir eşyanın çalınacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına yorulur.

Rüyada yatağa uzanmak gördüyseniz:

  • Kendinize olan güveniniz ise neredeyse en üst noktasında bulunuyor.

Rüyada kızla aynı yatakta uzanmak uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, atılan adımların sıkıntı yaratacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada yatağa uzanmak maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına inanılır.

Rüyada yatakta uzanmak yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada sevgiliyle yatakta uzanmak ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yatakda uzanmak sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yatakta uzandığını görmek üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine tabir olunur.

Rüyada biriyle yatağa uzanmak maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kumlara uzanmak bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments