Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biriyle tanıştırılmak

Rüyada biriyle tanıştırılmak

Rüyada biriyle tanıştırılmak temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, tartışmaların son bulacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada biriyle tanıştırılmak gördüyseniz:

  • Herşeyden önce gereksiz harcamalara eğilimlisiniz.

Rüyada biriyle tanıştırmak sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyi tanıştırmak ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine işaret eder.

Rüyada tanıştırmak görmek rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanışmaya gelmek özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, kısmetinin artacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yeni biriyle tanıştığını görmek yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine inanılır.

Rüyada bi erkekle tanıştığını görmek çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada erkek arkadaşını ailenle tanıştırmak büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada biriyle tanışıp aşık olmak gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments