Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biriyle tanıştırmak

Rüyada biriyle tanıştırmak

Rüyada biriyle tanıştırmak kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, hastalanacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına delalet etmektedir.

Rüyada biriyle tanıştırmak gördüyseniz:

  • Yaratıcı girişimleriniz sizi keyiflendirebilir.

Rüyada sevdiğinin ailesiyle tanıştığını görmek rakiplerin üzüleceğine, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, bilincin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada aile tanıştırmak çekemeyenlerin de çoğalacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine işaret eder.

Rüyada erkek arkadaşını ailenle tanıştırmak sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilini babanla tanıştırmak ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, duyguların karşılık bulacağına, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına inanılır.

Rüyada bir kızla tanıştığını görmek dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, çok zor günler geçireceğine, güzel davetler alacağına tabir olunur.

Rüyada bi erkekle tanıştığını görmek çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliyi babayla tanıştırmak yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine, işinde çok büyük bereket göreceğine inanılır.

Rüyada yeni biriyle tanıştığını görmek sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments