Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıştırmak görmek

Rüyada tanıştırmak görmek

Rüyada tanıştırmak görmek anne babanın bu sayede mutlu olacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, hüsrana uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıştırmak gördüyseniz:

  • Örneğin sevdiğinize küçük bir hediye almanız onu bir nebze yumuşatabilir.

Rüyada sevdiğini tanıştırmak aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına delalettir.

Rüyada bir erkekle tanıştırılmak işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına delalet eder.

Rüyada tanışmaya gelmek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi aileyle tanıştırmak alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilini babanla tanıştırmak konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilini ailenle tanıştırdığını görmek uğursuzlukların kol gezeceğine, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada bir erkekle tanıştığını görmek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilisinin ailesiyle tanıştığını görmek hak yolunda hayır işleri yapacağına, yokluk içine düşeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments