Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanışmaya gelmek

Rüyada tanışmaya gelmek

Rüyada tanışmaya gelmek yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada tanışmaya gelmek gördüyseniz:

  • Yer ya da ortam değişikliği daha ilginç olayların önünü açabilir.

Rüyada tanışmaya gelmek yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, karasızlık yaşayacağına, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine inanılır.

Rüyada aile tanıştırmak daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyle babayı tanıştırmak dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinin ailesiyle tanıştığını görmek bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini ailenle tanıştırmak işlerini tek başına yöneteceğine, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına işaret eder.

Rüyada sevgilisinin ailesiyle tanıştığını görmek insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine alamet eder.

Rüyada yeni tanıştığın birini görmek sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, ettiği bütün duaların kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada biriyle tanıştırılmak rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments