Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi tanıştırmak

Rüyada sevgiliyi tanıştırmak

Rüyada sevgiliyi tanıştırmak yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, rızkının eksileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, zor durumların sona ereceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi tanıştırmak gördüyseniz:

  • Resmi kuruluşlarla ya da kurumsal firmalarla ilgili konularda veya seyahatler esnasında ertelemeler ya da aksilikler yaşanabilir.

Rüyada eski sevgilinin ailesiyle tanıştığını görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi aileyle tanıştırdığını görmek yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisini ailesiyle tanıştırmak acıların ve gözyaşının dineceğine, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi babasıyla tanıştırmak hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına delalet etmektedir.

Rüyada anneyi sevgiliyle tanıştırmak üst bir mevkiye terfiye alınacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyi tanıştırmak bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliyi anneyle tanıştırmak sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilini ailenle tanıştırdığını görmek iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments