Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kavga ettiğini görmek

Rüyada birinin kavga ettiğini görmek

Rüyada birinin kavga ettiğini görmek çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, küs olduğu kişilerle barışacağına, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, hayırlı günler yaşayacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada birinin kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Baskı altındaki ilişkilerin beslenmesi gerekiyor.

Rüyada sözlü kavga ettiğini görmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, işlerin sürekli artacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada laf kavgası ettiğini görmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, kafasının boşalacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle kavga ettiğini görmek iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine delalettir.

Rüyada kediyle köpeğin kavga ettiğini görmek umutlarını kaybedeceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, gamsız bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada yakın arkadaşınla kavga ettiğini görmek güzel gelişmeler yaşanacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada kavga etme görmek huzurunu kaybedeceğine, müjdeli bir haber alacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kocayla kavga ettiğini görmek kötü haberlerin alınacağına, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocasıyla kavga ettiğini görmek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments