Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavga etmeye çalışmak

Rüyada kavga etmeye çalışmak

Rüyada kavga etmeye çalışmak çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına delalet eder.

Rüyada kavga etmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Tatmin olmadığınız şeylere daha farklı açılardan yaklaşmalısınız, yeni bir yapılandırma gerekiyor olabilir.

Rüyada kavga etmeye çalışmak sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, işinde zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada telefon etmeye çalışmak bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına tabir olunur.

Rüyada birini ikna etmeye çalışmak bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine işaret eder.

Rüyada birine yardım etmeye çalışmak istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine tabir olunur.

Rüyada dua etmeye çalışmak şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına delalet eder.

Rüyada ikna etmeye çalışmak işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, zafer ve bol kazanç getireceğine, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına alamet eder.

Rüyada yardım etmeye çalışmak bereket ve zenginlik elde edeceğine, kazancının da eksilmeyeceğine, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocayla kavga ettiğini görmek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments