Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biriyle kavga edip ağlamak

Rüyada biriyle kavga edip ağlamak

Rüyada biriyle kavga edip ağlamak hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, güzel bir hayat süreceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada biriyle kavga edip ağlamak gördüyseniz:

  • Duygu dengenizi bozmamalısınız.Değişmesi veya düzenlenmesi gereken şeyleri mevcut halinde tutmak ileride sorun olabilir.

Rüyada sevgiliyle kavga edip ağlamak aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, tebrik edileceğine tabir olunur.

Rüyada biriyle kavga edip ağlamak aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, dertlerinin unutulacağına işarettir.

Rüyada kavga edip ağlamak hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kavga edip ağladığını görmek kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine delalettir.

Rüyada kavga edip tekrar barışmak iş hayatında makam sahibi olunacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına delalet eder.

Rüyada eşiyle kavga edip ayrılmak yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, iş hayatının düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle kavga edip barışmak yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada kavga edip ölmek oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments