Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavga edip ağlamak

Rüyada kavga edip ağlamak

Rüyada kavga edip ağlamak önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kavga edip ağlamak gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili büyük gelişmeler olabilir.

Rüyada kavga edip ağladığını görmek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına inanılır.

Rüyada biriyle kavga edip ağlamak büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kavga edip ağlamak uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, yeni işler yapılacağına, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyle kavga edip ağlamak geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, çok daha mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada kavga edip dövüşmek işsiz ve ekmeksiz kalacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına delalet eder.

Rüyada kavga edip barışmak yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, rahat bir hayatın kapısının açılacağına işaret eder.

Rüyada kavga edip kan görmek amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, sıkıntı çekeceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kavga edip kaçmak maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments