Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavga edip ağladığını görmek

Rüyada kavga edip ağladığını görmek

Rüyada kavga edip ağladığını görmek üzerinde kafa yoracağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, şöhret ve hayır getireceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, inancının eksileceğine işaret eder.

Rüyada kavga edip ağladığını gördüyseniz:

  • Harcamalarınızda rahat davranabilirsiniz.

Rüyada kavga edip ağladığını görmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, rahatının da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kavga edip ağlamak herkesin istediği bir kariyeri olacağına, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, zarar etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada biriyle kavga edip ağlamak moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına delalettir.

Rüyada sevgiliyle kavga edip ağlamak işlerinin yarım kalacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına işarettir.

Rüyada kavga edip öldürmek hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada kavga edip kazanmak parasal durumun düzeltileceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, fikirlerinin amacına ulaşacağına inanılır.

Rüyada biriyle kavga edip barışmak aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşınla kavga edip barışmak rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, mülk edinme planlarının ertelenmesine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments