Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biriyle karşılıklı yemek yemek

Rüyada biriyle karşılıklı yemek yemek

Rüyada biriyle karşılıklı yemek yemek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, savurgan bir hayat yaşayacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada biriyle karşılıklı yemek yemek gördüyseniz:

  • Bazı gelişmeler istediğiniz veya beklediğiniz şekilde olmayabilir.

Rüyada biriyle karşılıklı yemek yemek endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına alamet eder.

Rüyada babayla karşılıklı sigara içmek bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına işarettir.

Rüyada aşkına karşılık bulmak aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada bir erkekle karşılıklı oynamak sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş biriyle karşılıklı oynamak düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada karşılıklı ateş etmek rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına işaret eder.

Rüyada karşılıksız sevdiğin erkeği görmek zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına yorulmaktadır.

Rüyada karşılıklı içki içmek sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, ne yapacağını şaşıracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments