Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biriyle aynı tabaktan yemek yemek

Rüyada biriyle aynı tabaktan yemek yemek

Rüyada biriyle aynı tabaktan yemek yemek çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, kısmetinin ve şansının kapanacağına, zengin bir hayat sürüleceğine, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine işarettir.

Rüyada biriyle aynı tabaktan yemek yemek gördüyseniz:

  • Daha fazla seyahat edebilir, yabancı ülkeleri tanıyabilir, üniversiteye başlayabilir, bitirebilir veya farklı alanlarda eğitimler alabilirsiniz.

Rüyada biriyle aynı tabaktan yemek yemek monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada aynı tabaktan yemek yemek kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, faturalarını ödeyemez olacağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına alamet eder.

Rüyada aynı tabaktan yemek yediğini görmek sorunlu bir döneme gireceğine, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada aynı masada yemek yemek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, ana baba dualarının alınacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada aynı sofrada yemek yemek itibarın ve makamın yükseleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle aynı masada yemek yemek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine delalet eder.

Rüyada aynı kaptan yemek yemek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tüm dileklerinin gerçek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada biriyle aynı sofrada yemek yemek yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments